Email[email mbrojtur]

Telefononi tani0086 15064665250

Produktet plotësojnë kërkesat e Din dhe Shtetit


Weifang KM Electronics Co., Ltd. është prodhuesi profesionist i pajisjeve lazer estetike dhe mjekësore që nga viti 2009, Weifang KM ka qendrën e vet të kërkimit dhe zhvillimit, qendrën klinike, departamentet e shitjeve dhe pas shitjes; mund të ofrojë mbështetje teknologjike profesionale dhe të dhëna klinike.

Weifang KM Electronics Co., Ltd.

Më shumë rreth nesh


Weifang KM Electronics Co., Ltd.

Weifang KM Electronics Co., Ltd. është prodhuesi profesionist i pajisjeve lazer estetike dhe mjekësore që nga viti 2009, Weifang KM ka qendrën e vet të kërkimit dhe zhvillimit, qendrën klinike, departamentet e shitjeve dhe pas shitjes; mund të ofrojë mbështetje teknologjike profesionale dhe të dhëna klinike.

Lexo më shumë

ISO 13485:2016, FDA e SHBA, CE Mjekësore, Çertifikuar MDSAP


Siguria dhe cilësia janë të panegociueshme në industrinë e makinerive të bukurisë. Weifang KM është ISO 13485:2016, US FDA, Medical CE, MDSAP. Kjo do të thotë që fabrika jonë është e përfshirë në projektimin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin pasues për makineritë e lazerit me diodë. Si prodhues i certifikuar me ISO 13485:2016, US FDA, Medical CE, MDSAP, objekti ynë më i avancuar duhet të jetë në gjendje të demonstrojë proceset tona të menaxhimit të cilësisë dhe të sigurojë praktikën më të mirë në çdo gjë që bëjmë, në mënyrë që të përmbushim këtë standard shumë të rregulluar. Cilësia dhe siguria gjithmonë objektivi ynë!

Lexo më shumë