Email[email mbrojtur]

Telefononi tani0086 15064665250

Shtëpi> Produkte > Makinë për skulpturë trupi EMS

0004
0005
0006
Makinë stimuluese muskulore 12 Tesla për djegien e yndyrës Ems Body Sculpt Em Slim Neo / Makinë Emslim Neo Rf Emslim
Makinë stimuluese muskulore 12 Tesla për djegien e yndyrës Ems Body Sculpt Em Slim Neo / Makinë Emslim Neo Rf Emslim
Makinë stimuluese muskulore 12 Tesla për djegien e yndyrës Ems Body Sculpt Em Slim Neo / Makinë Emslim Neo Rf Emslim

Makinë stimuluese muskulore 12 Tesla për djegien e yndyrës Ems Body Sculpt Em Slim Neo / Makinë Emslim Neo Rf Emslim


hetim
Përshkrim

图片 1Është teknologjia më e fundit e trajtimit të krijuar nga Koreja për dobësimin dhe skulpturimin jo-invaziv të trupit që ndërton muskuj dhe djeg dhjamin në të njëjtën kohë. Stimulimi elektromagnetik i pulsit me intensitet të lartë ofron tkurrje të vazhdueshme të muskujve pa relaksim muskulor, duke i lejuar muskulit të punojë në kapacitetin e tij maksimal.
Këto kushte ekstreme tkurrjeje kërkojnë që muskujt të përshtaten dhe të zhvillojnë masë muskulore mbi zonën e trajtuar, duke djegur dhjamin.
Studimet klinike raportojnë një reduktim mesatar të yndyrës prej 19% të lidhur me një rritje të masës muskulore prej 16% gjatë një trajtimi të përbërë nga 4 deri në 6 seanca, të ndarë çdo 2 deri në 3 ditë. Zonat e trajtimit përfshijnë barkun, vithet, krahët dhe kofshët.
Ems Body Sculpt ndërton muskuj dhe djeg dhjamin në të njëjtën kohë. Impulset elektromagnetike nxisin kontraktime supramaksimale të muskujve, të cilat detyrojnë indet e muskujve të përshtaten, duke çuar në një rritje të rritjes së muskujve ndërsa digjen yndyrën përmes lipolizës.

图片 2përfitimet

* Ndërton muskuj dhe Djeg dhjamin së bashku
* Procedura jo invazive e ngritjes së vitheve
* I përshtatshëm për të gjithë - Pa anestezi - Pa operacion
* Procedura zgjat vetëm 30 minuta
* Nevojiten vetëm 4 seanca
* Ndjehet si një stërvitje intensive
* I sigurt pa ndërprerje
* Rezultatet e menjëhershme, por përmirësohen pas dy deri në katër javë
* 16% rritje mesatare e masës muskulore
* 19% në uljen mesatare të yndyrës

Kërkesa për kohë të shkurtër dhe rezultate të menjëhershme

1 seancë = 30 min. / zona e trajtimit
2 seanca / në javë
Gjithsej 4 seanca si kurs.
Dhe vazhdoni të përmirësoheni për disa javë pas trajtimit.

1.1.1 Përparësitë e Klinikës
* Ofroni klientëve tuaj teknologjinë më të fundit të trajtimit të konturimit të trupit.
* Thjesht ndizni dhe lëreni sistemin të bëjë punën për ju.
* Operacion i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
* Zero materiale harxhuese.
* Jo invazive, pa ndërprerje, pa efekte anësore dhe pa dhimbje.
* Trajtimi i rekomanduar kushton 800 dollarë (vizita e vetme).
* Vjen me 2 aplikues, duke lejuar trajtime për stomakun, të pasmet, krahët dhe kofshët.

图片 3Çfarë bën emslim neo?
EMSLIM NEO bën gjithçka që bën EMSLIM dhe më shumë. Ai ndërton trashëgiminë e paraardhësit të tij, EMSLIM, por përdor më të fuqishëm
Teknologji HI-EMT dhe ka shtuar radiofrekuencë. Është miratuar për:

Ulni yndyrën me 30%
rritja e muskujve me 25%
përmirëson ndarjen e muskujve (Diastasis Recti) me 19%
deri në 35 BMI
Për më tepër, frekuenca e radios shtrëngon lëkurën.

Nëse dëshironi vetëm të fitoni muskuj pa humbur yndyrë, EMSLIM NEO mund të programohet të bëjë pikërisht këtë! Sepse EMSLIM NEO
teknologjia është më e avancuar, do t'ju ndihmojë të arrini rezultate më të mira se EMSLIM. Nëse dëshironi të humbni peshë, fitoni
muskujt, ose të dyja, EMSLIM NEO do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të skulpturës së trupit.

图片 4Specifikim:

Trupi EMS Makinë për skulpturë

Konsumi maksimal i energjisë

2.3 kV/A,

Madhësia e ekranit

Ekrani 18.6 inç

Forma e pulsit stimulues

Bifazore

Kohëzgjatja pluse

300 ne

Tesla

Max 10

Mënyra e punës

5 Mënyra të ndryshme të punës

(1) Modaliteti i relaksimit
(2) Mënyra e fizioterapisë
(3) Mënyra e masazhit
(4) Mënyra e reduktimit të yndyrës
(5) Mënyra e fitimit të muskujve

Ftohës

Ftohja e ujit

pesha e makinës

58KG

Tensioni i tensionit

110-240V

frekuencë

3-100hz

图片 5

图片 6

CNa Ndihmoni